Diamanten der Volksmusik

  • Wanneer: Vrijdag 10 september van 20:30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

Lekker genieten van de mooie atmosfeer en Duitstalige muziek, dat is wat Diamanten der Volksmusik u brengt in het openluchttheater Engbergen.

Een 2,5 uur durende show met artiesten die u zullen verrassen met vele bekende en onbekende nummers van hunzelf , maar ook covers of titels van andere bekende artiesten .

Aanwezig op deze middag zullen zijn: Judith & Mel,  Edith Prock, Sanny, Michel Wolsink. Artiesten die hun weg al lang hebben gevonden in de schlager en volksmusik wereld. Kortom een avond die u niet mag missen.

Georganiseerd door externe partij, donateurskaarten niet geldig.

Aanvang 20:30
Voorverkoop: € 9,00
Aan de kassa: € 12,00           Toegang met ID kaart, geldig toegangsbewijs , volledig gevaccineerd of PCR test ( max. 48 uur )
Tickets: Flextickets

Ligging & route

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen