Elvis Presley by Calling Elvis

  • Wanneer: 28 mei 2022 van 20:30 - 23:30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

Calling Elvis Tribute Tour 2022 met Mark Elbers

Zelfs Ray Walker, voormalig lid van The Jordanaires, de begeleidingsband van Elvis Presley, roemt het ‘Calling Elvis’- tributeconcert 2020 met Mark Elbers. ‘Best Elvis Voice Artist’ Elbers weet zich op het podium gesteund door een solide band bestaande uit dertien leden. Samen weten ze de onmiskenbare Presley-sound neer te zetten. Tijdens een spetterende show van twee keer een uur geniet het publiek van alle grote hits van Elvis. Niet alleen zijn prachtige ballads maar ook zijn swingende rock and roll hits uit de 50’s, 60’s en 70’s komen voorbij. Van ‘The American Trilogy’ tot en met ‘Blue Suede Shoes’. Alle hoogtepunten uit zijn carrière komen voorbij. Stil blijven zitten tijdens het concert is nagenoeg onmogelijk. Beleef en geniet opnieuw van Elvis Presley, de onbetwiste ‘King of Rock and Roll’.

*Zaterdag 28 Mei 2022
*Voorverkoop ( info volgt binnenkort )
*Deuren open: 19:30
*Aanvang: 20:30

Tickets: Volgt

 

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen