Neil Diamond Memories

  • Wanneer: Vrijdag 24 juni 2022 van 20:30
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

Een top tribute band uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band is één van de beste ND Tributes van Europa. De band bestaat uit ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten. Een overweldigende show die in het teken staat van de jaren 70.
Zij brengen de sfeer terug van de legendarische concerten “ Hot August Night en Love at the Greek”.
Men beleeft een avond vol mooie herinneringen, sfeer, warmte, het leven van Neil en veel hits in een echte 70’s sfeer. De Neil Diamond Memories Band wil de toeschouwer het gevoel geven dat ze in een tijdmachine zijn gestapt naar de jaren zeventig. Alsof men live aanwezig is bij een van Neil Diamond’s grootste concerten. Kom het zelf beleven! De band speelt in theaters, popzalen festivals en op feesten.

Datum: VRIJDAG 24 juni 2022
Prijs: Voorverkoop € 15,-
Inloop: 19:30
Aanvang: 20:30

Online kaarten: Flextickets

 

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen