The Soul Cages – a tribute to Sting & The Police

  • Wanneer: Zaterdag 24 september 2022 van 20:30 - 23:30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

The Soul Cages

Bauke Bakker staat al jaren bekend als de zingende drummer van ons land. Zingen en tegelijkertijd drummen, beide op onnavolgbare wijze. Uniek.
Al van kinds af aan werd Bauke heel sterk beïnvloed door de muziek van Sting & The Police. Je zou kunnen zeggen dat het zijn stemgeluid en speelstijl voor een groot deel heeft gevormd.

Niet voor niets is de gelijkenis af en toe bijna absurd te noemen! Je doet je ogen dicht en soms hoor je gewoon echt Sting! Met dezelfde ziel en urgentie wordt deze prachtige muziek gebracht, maar soms wordt ook alles losgelaten en wordt er een eigen draai aan gegeven. Dat kun je niet zomaar aan iedereen overlaten: de band bestaat uit musici uit de top van Nederland. Deze mensen spelen of hebben gespeeld met Typhoon, Suzan en Freek, MARUTYRI, Krystl, Bertolf, Her Majesty, The Bluebirds, Jeroen van der Boom en vele anderen.

En dat moet ook wel; de muziek van Sting & The Police is bepaald geen kattenpis. Verwacht grote hits als “Roxanne”, “Message In A Bottle”, “If I Ever Lose My Faith In You” en “Every Little Thing She Does Is Magic”, maar geniet ook van minder bekende pareltjes, het komt allemaal langs. Met een beleving, speelplezier en heel veel energie!

Veel plezier met The Soul Cages!

Bauke Bakker – zang en drums
Ruud van Halder – gitaar en zang
Sebas van Olst – bas en zang
Micha Wink – toetsen en zang

Datum: Zaterdag 24 september 2022
Prijs: €20,-
Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
TicketsOnline tickets bestellen

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen