Wild Romance

  • Wanneer: Vrijdag 9 september 2022 van 20:30 - 23:30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

De band die Rock geschiedenis schreef en steeds schrijft, en nog steeds Nederlands enige echte Rock & Roll Band die onze Harten sneller laat kloppen. Hun live Shows worden door zowel hun fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band van Herman Brood is altijd Hot, hun agenda stroomt vol met Shows in binnen en buitenland.
Natuurlijk heeft Wild Romance niet ‘stil’ gezeten tijdens de Pandemie ,ze zijn de studio ingedoken dus een ‘New Album” zit dit jaar nog in de Pipe line.

Kortom: Wild Romance is ready 2 rock en komen graag bij jullie ,,live on stage’’ met hun new songs en uiteraard met die legendarische ,WILD ROMANCE HERMAN BROOD’ hits.

Datum: Vrijdag 9 september 2022
Prijs: € 20,-
Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

Tickets bestellen: Flextickets

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen