Amfipop: “Sfeervol voor bands en publiek”

Amfipop 2019, een popfestival  in het mooiste openluchttheater van de Achterhoek. 

Zaterdag 18 mei van 15.00 uur tot 23.00 uur

In de openlucht maar overdekt voor zowel de bands als het publiek.

De zon schijnt het theater in en de bands vermaken het publiek.

Food en drinks aanwezig.

Gratis entree en parkeren 

Oergezellig in de bossen van Engbergen bij Gendringen/ Voorst.

Openluchttheater wordt aangepast in het kader van inclusie

U zult wel denken wat is dit nu weer voor een rare kop. Wat houdt inclusie nu precies in?

Inclusie betekent de insluiting in de samenleving van achtergestelde groepen op basis van gelijkwaardige rechten en plichten.

Het Openluchttheater was tot nu toe slecht bereikbaar voor mensen die slecht ter been waren. Wij hadden geen invalideparkeerplaatsen en ook het gebouw was door de drempels, lastig binnen te komen met een rolstoel.

Dit wordt nu allemaal aangepast, zodat ook deze groep mensen het Openluchttheater beter kan bezoeken. Er zijn nu inmiddels bij het gebouw 2 parkeerplaatsen ingericht, waar auto’s met een gehandicaptenparkeerkaart geparkeerd kunnen worden.

Ook het mindervalidentoilet ins ons gebouw is weer helemaal aangepast.

Nieuw in 2019 is de passe partout !

Dit jaar introduceren wij de passe partout.

De passe partout is geldig voor totaal 5 voorstellingen + onze kindervoorstelling en kost € 50,-. De normale entreeprijs voor een voorstelling is € 13,50 in de voorverkoop. U bespaart dus € 3,50 per voorstelling! Vul het donateursformulier in om u aan te melden voor de passe partout.

De passe partout is niet geldig voor de voorstellingen/evenementen georganiseerd door derden. 
Na aanmelding ontvangt U van ons per email een bevestiging.

Betaling moet geschieden op bankrekening NL02 RABO 0116 3918 71 t.n.v. Stichting Openluchttheater Engbergen. Na betaling ontvangt U z.s.m. de passe partout.

Zaterdag 16 maart NLDoet in Openluchttheater Engbergen

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. 

Zaterdag 16 maart staat Openluchttheater Engbergen ook in het teken van NLDoet!

Ons theater en dan met name de buitenruimte, waar de voorstellingen worden gehouden, wordt dan weer helemaal klaar gemaakt voor het nieuwe seizoen. Dit kunnen wij echter niet alleen! Wilt u ook helpen?

Stuur dan een mail naar info@openluchttheater-engbergen.nl en meldt u aan als vrijwilliger voor deze dag!

 

Vrijdag 19 april Touch of Toto in ons theater

Touch of Toto in OLT Engbergen
VRIJDAG 19 APRIL

Geweldige nieuwe show in 2019: ‘from Africa to Michael Jackson Tour’

*vrijdag 19 april
*deuren open: 19:30
*aanvang: 20:30
*voorverkoop € 13,50 / kassa € 17,50

Online tickets: https://bit.ly/2ElaEy9

Voor meer details over deze voorstelling kijk op de speciale pagina van dit optreden. Klik hier om de pagina te bekijken

Programma 2019 bekend

Zoals ook al ook Facebook geplaatst, is het volledige programma voor het Openluchttheater in 2019 bekend.

Zie de Flyer die bij het artikel staat. Op de flyer staan alle optredens die door het Openluchttheater worden georganiseerd. Op de pagina Programma 2019 staat alle informatie over het programma van dit jaar inclusief de voorstellingen die door externe partijen worden georganiseerd.

Bij de voorstellingen, die door externe partijen worden georganiseerd, zijn onze donateurskaarten en passe-partouts niet geldig.

11 mei 2019: 10 jaar zonder Ramses

Op 1 december 2019 is het 10 jaar geleden dat Ramses Shaffy stierf in zijn zo geliefde stad Amsterdam. 

Om zijn leven te vieren zal er op zaterdag 11 mei 2019 een eerbetoon aan Ramses plaatsvinden in het openluchttheater Engbergen in Gendringen. Zangeres Anne de Blok, zanger Stephan Peters, pianist Jochem le Cointre, bassist Floris Jan van den Berg en drummer Wouter Kühne vertolken in een ruim twee uur durende voorstelling de liedjes van Ramses. Vol enthousiasme en levenslust gaat dit jonge gezelschap de kunst en het leven van Ramses nieuw leven inblazen. 

Het wordt een jong eerbetoon aan deze oude meester van de Nederlandse kleinkunst, vol met humor, leuke anekdotes, drama, muziek, dans en vooral heel veel Shaffy!