The Beatles

The beatles Revival

Datum: Zaterdag 11 mei
Deuren open: 19:30 / Aanvang: 20:30
Voorverkoop € 13,50 / Kassa € 17,50
Online kaarten kopen: http://bit.ly/Beatlesrevival

Praktische informatie:

The Beatles Revival CZ uit Praag in OLT Engbergen !

Een avond die geheel in het teken staat van deze topmuzikanten en muziek van the Beatles.
De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elizabeth.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Tiggelovend-Kok

Onderstaand een Youtube registratie van een van hun optredens:

*Zaterdag 7 september
*Voorverkoop € 13,50 / kassa € 17,50
*Deuren open: 19:30
*Aanvang: 20:30

Stervrienden van het Openluchttheater

Supervrienden van het Openluchttheater

Vrienden van het Openluchttheater

Club van 100

Donateurs