Vacature Secretaris

Vacature Secretaris

Wil jij je inzetten voor kunst en cultuur in onze regio? Heb jij zin om samen met een groep vrijwilligers te werken aan prachtige theateravonden in ons theater? Dan ben je van harte welkom!  Het Openluchttheater Engbergen is op zoek naar een secretaris. Als secretaris ben je ook bestuurslid van het Openluchttheater.

Over de functie
– Als secretaris van de stichting woon je de algemene vergaderingen en de vergaderingen van het bestuur bij. Je zorgt ervoor dat hier een goed en helder verslag van geschreven wordt.
– Je verwerkt de post die binnenkomt en stuurt namens de stichting mails en brieven.
– je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en het onderhouden van het archief van de stichting. Hierin worden onder andere de notulen van alle vergaderingen en de in- en uitgaande post bewaard.
– Het bestuur vergadert een keer per maand.

Openluchttheater Engbergen
In de jaren ’50 van de vorige eeuw is het allemaal begonnen. Het toenmalige oranjecomité zag in het Engbergse bos de ideale locatie voor zanguitvoeringen en toneelstukken. Jaren later zijn wij nog steeds actief en worden er elk jaar weer mooie voorstellingen georganiseerd. Met ons gevarieerde programma spreken wij een groot en divers publiek aan. Ons gastvrije en mooi gelegen Openluchttheater Engbergen biedt plaats aan ruim 900 bezoekers.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet en neem contact op met onze bestuursvoorzitter Joke Seinen. Stuur een mail naar info@openluchttheater-engbergen.nl of bel 06-128356451.

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen