Engbergen in Lichterlaaie

Ieder najaar organiseert het Openluchttheater Engbergen het lichtfestival Ëngbergen in lichterlaaie. Het bos is mooi verlicht en gezellig aangekleed met allemaal kraampjes en lichtobjecten.

“Engbergen in Lichterlaaie” wil het natuurgebied Engbergen nabij de plaats Gendringen promoten. Tijdens een twee kilometer lange avondwandeling laten wij u genieten van het gebied.
Het is sfeervol verlicht met verspreid special effects.

Natuur, cultuur, sport, recreatie en elkaar ontmoeten staan centraal.
Van onze deelnemers vragen wij zich hierbij aan te sluiten. Wij vragen hen hun standplaats op een bijzondere sfeervolle manier aan te kleden.
Hierdoor wordt het een fraai geheel, dat door duizenden bezoekers wordt bezocht.

Dit jaar zal Engbergen in Lichterlaaie op 8 en 9 november worden gehouden. Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier voor standhouders. Als u wilt deelnemen aan Engbergen in Lichterlaaie vul dan het formulier in. De standplaatshouder draagt zelf zorg voor de inrichting van zijn of haar standplaats. In tegenstelling tot 2018, verhuurt de organisatie dit jaar geen kramen. Als standhouder dient u dus zelf zorg te dragen voor een kraam.

Lees voor het invullen, eerst de voorwaarden voor inschrijving goed door. Klik op onderstaande link om de voorwaarden te downloaden:
Voorwaarden Winterfair 2019

Bekijk hier de foto’s van de Winterfair 2018:

inschrijfformulier Engbergen in Lichterlaaie

Hoofdsponsoren van de Winterfair

Stersponsoren van de Winterfair

Sponsor van de Winterfair: