1ste Sommerfest Engbergen –> wordt verplaatst naar 2025 !

  • Wanneer: Zaterdag 22 juni 2024 van 20:30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

Sommerfest Engbergen

! ๐‹๐„๐“ ๐Ž๐ ! ๐•๐š๐ง๐ฐ๐ž๐ ๐ž ๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐ข๐ ๐ก๐ž๐๐ž๐ง ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐๐จ๐จ๐ซ๐ ๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐ฏ๐ž๐ง ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐š๐๐ž๐ซ ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ฉ๐š๐ฅ๐ž๐ง ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ“ !
Het eerste Sommerfest Engbergen brengt de sfeer van Tirol en Schlagermuziek naar ons prachtige Openluchttheater. Onze speciale muzikale gasten voor deze avond zijn de Tiroler Teufel en Michel Wolsink.

Tiroler Teufel; wie kent ze inmiddels niet? Peer Heiligers is in de Tiroler wereld geen onbekende; van jongs af aan is hij met Tiroler muziek opgegroeid en heeft hij zich de Steirische Harmonika meester gemaakt. Is zanger en ‘het gezicht’ van de Palemiger Spatzen. Heeft tevens een scala aan cdโ€™s uitgebracht en talloze prijzen in ontvangst mogen nemen.

Christian van Os heeft inmiddels ook al zijn sporen verdiend in de Schlager wereld, waarbij de laatste jaren als drummer/zanger en draaiende motor achter Tiroler Teufel. Gestart als toetsenist van het duo Wesley Sound, waar hij een kleine 22 jaar in heeft gespeeld. Daarnaast maakt ook Christian deel uit van de Palemiger Spatzen. Deze twee Tiroler Teufel zijn dus geen onbekenden voor elkaar, en hebben hun muzikale kennis gebundeld en staan voor: Volksmusik pur, vom feinsten! En daar kunt u van meegenieten!

Michel Wolsink: Wie kent Michel Wolsink niet. Deze rasartiest uit Braamt is al meerdere keren te gast geweest in ons theater en heeft telkens het theater doen oplaaien met zijn uitgebreide repertoire uit de Duitstalige muziekwereld.

Kortom, als u een liefhebber bent van Duitstalige muziek, mag deze avond zeker niet ontbreken in uw agenda.

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomitรฉ van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creรซren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen