Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Kijk eerst op de kalender of de door u gewenste datum nog vrij is!

De minimale leeftijd bedraagt 25 jaar.

Vul het onderstaande formulier in, indien u het gebouw wilt huren. Let op! Aan het formulier kunt u geen rechten ontlenen!  De heer Rosier neemt contact met u op naar aanleiding van uw aanvraag.

Via de kalender kunt u zien op welke data het Openluchttheater nog beschikbaar is voor verhuur. We hanteren de volgende kleuren in de kalender:

Rood, bij deze kleur is het gebouw de hele dag verhuurd.
Groen, er is een optie genomen voor verhuur, neem eerst contact op met de heer Rosier om te vragen of het gebouw nog beschikbaar is.
Roze,
Op deze dag is het gebouw op een specifiek tijdstip verhuurd. Kijk naar de begintijd van de verhuur in de kalender. Als het gebouw vanaf 19.00 uur is verhuurd, dan kunt u het gebouw overdag nog steeds huren.
Blauw, Op deze dag vindt er een evenement plaats in het Openluchttheater. Het gebouw is dan niet beschikbaar voor verhuur.

Lees het HUURREGLEMENT 

  • Vul hier uw (bedrijfs)naam in
  • Alleen invullen als u uit naam van een bedrijf het Openluchttheater wil huren.
  • Vul hier uw postcode in bijvoorbeedl 7071 AA
  • Vul hier de datum in vanaf wanneer u het Openluchttheater wil huren. Kijk ook in de kalender of de gewenste periode nog vrij is. Vul ook de begintijd in. Voorbeeld 1 januari 2017 08.00 uur. Let op! We gaan uit van een 24 uurs notering, dus als u vanaf 1 uur 's middags wilt huren vul dan 13.00 uur in.
  • Vul hier de einddatum in. Voorbeeld 1 januari 2017 20.00 uur. Let op! We gaan uit van een 24 uurs notering, dus als u tot 1 uur 's middags wilt huren vul dan 13.00 uur in en niet 01.00 uur want dan huurt u het gebouw tot 1 uur 's nachts!.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden verhuur:

De huur bedraagt € 165,00 per dag + € 50,00 schoonmaakkosten.
Tevens is tot en met de leeftijd van 50 jaar € 250,00 borg verschuldigd, na goed beheer krijgt u hiervan € 245 retour.
Boven de 50 jaar betaalt u € 100,00 borg, na goed beheer krijgt u hiervan
€ 95,00 retour.
De overige € 5,00 zijn verschuldigd voor administratiekosten.

Bij grote evenementen wordt het bedrag vermeerderd met de energiekosten.

Indien u een openbaar evenement houdt in ons theater (al of niet toegankelijk tegen betaling van een entreeprijs), dan zullen wij dit evenement ook opnemen in ons programma overzicht op deze site.
Graag ontvangen wij dan van u de gegevens van dit evenement. Deze kunt sturen naar Norbert Erinkveld. Email: t.erinkveld@upcmail.nl Hij zal ervoor zorgen dat uw evenement wordt opgenomen op onze site.

Maandag/dinsdag/woensdag/donderdag is verhuur mogelijk van 12 tot 18 uur.
De huur bedraagt € 75,00 met € 50,00 borg.
Na goed beheer krijgt u € 45,00 retour.
De overige € 5,00 zijn verschuldigd voor administratiekosten.

Gebruik parachute

Er bestaat de mogelijkheid om het terrein van het Openluchttheater te overkappen door middel van een parachute. Dit is met name handig bij evenementen. Indien u hier gebruik van wilt maken, dient u dit bij uw aanvraag aan te geven. De parachute zal door medewerkers van het Openluchttheater worden opgehangen en na afloop van het evenement weer worden opgeruimd.

De kosten hiervoor bedragen € 500,00.

Bespreken is mogelijk bij:
Dhr. W. Rosier.
E-mail: jwcrosier@hotmail.com
Tel: 06-51651066

Hoofdsponsor Openluchttheater

Stervrienden van het Openluchttheater

Sponsor van het Openluchttheater

Vrienden van het Openluchttheater

Club van 100