Wij willen graag samen met U, ons Openluchttheater Engbergen; een theater voor door en van ons allemaal verder kunnen door ontwikkelen. Als sponsor wordt uw naam verbonden aan het theater

Alle zo gegenereerde middelen komen voor de volle 100% ten goede aan onze voorstellingen en onderhoud van het theater.

Donateur (€ 50,00)
2 toegangskaarten, vrij te besteden. Donateurschap wordt automatisch verlengt tot wederopzegging.

Club van Honderd (€ 100,00)
4 toegangskaarten , vrij te besteden.  Vermelding op website. U heeft 2 keuze mogelijkheden
– Voor 1 jaar
– Jaarlijks tot moment van wederopzegging

Sponsorpakket A (€ 250,00)
8 toegangskaarten, vrij te besteden. Vermelding op website. Vermelding in het gebouw
– Voor 1 jaar
– Jaarlijks tot moment van wederopzegging

Sponsorpakket B (€ 500,00) 
16 toegangskaarten, vrij te besteden. Vermelding op website. Vermelding in het gebouw,  Jaarlang plaatsing sponsorbord 1 bij 2 aangeleverd door u zelf.

Sponsorpakket C (€ 750,00)
20 toegangskaarten, vrij te besteden. Vermelding op website. Vermelding in het gebouw,  Jaarlang plaatsing sponsorbord 1 bij 2 aangeleverd door u zelf.

Hoofdsponsor (€ 1.000,00)
24 toegangskaarten, vrij te besteden of 2  passe-partouts, heel seizoen geldig Vermelding op website. Vermelding in gebouw .Vermelding op correspondentie.  Jaarlang plaatsing sponsorbord 1 bij 2 aangeleverd door u zelf.

Heeft u interesse in één van bovenstaande opties? Meld u zich hier aan als bedrijf of  via dit formulier als particulier.

Verder:

Wij gaan graag in overleg met ondernemers die belangstelling hebben in een andere vorm van sponsoring. Hierbij denken we aan bijv. sponsoren in natura; naamsponsor voor een aantal jaren; aanbieden van diensten/hulp.

Contactgegevens:

Joke Seinen

info@openluchttheater-engbergen.nl

 

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen