Word ook donateur van het Openluchttheater!

 
Wil jij een onvergetelijke bijdrage leveren aan cultuur en entertainment in de prachtige omgeving van Engbergen? Grijp dan nu de kans om een waardevolle supporter te worden van ons Openluchttheater!
Waarom doneren aan Openluchttheater Engbergen?
Openluchttheater Engbergen is een unieke culturele schat, waar magische momenten en betoverende optredens samenkomen onder de open hemel. Om dit artistieke juweel te behouden en te laten bloeien, hebben we jouw steun nodig. Als donateur draag je bij aan de levendige culturele scene van Engbergen en help je ons om nog meer magische herinneringen te creëren.
Hoe kun jij helpen?
Word een gewaardeerde donateur voor slechts €50,00 per jaar en ontvang als blijk van dank twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze, of wordt lid van de club van 100 en ontvang vier vrijkaartjes! Jouw bijdrage helpt bij het onderhoud van het theater, de organisatie van diverse evenementen en het aantrekken van getalenteerde artiesten.
Wat krijg je ervoor terug?
Als donateur ontvang je twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze in ons adembenemende Openluchttheater. Als lid van de club van 100 ontvang je zelfs vier vrijkaartjes! Laat je betoveren door de muziek terwijl je geniet van de natuurlijke ambiance onder de sterren.
Hoe kun je doneren?
Vul onderstaand formulier in, en meld je vandaag nog aan als donateur of als lid van de club van 100!

Donateursformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen