Familievoorstelling (7+) Hermannosaurus Rex

  • Wanneer: Zondag 8 september van 14:00 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

De Hermannen – Hermannosaurus Rex (Familievoorstelling 7+)

 

De broertjes en Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard!
Die machine hebben ze gekregen van hun vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman. Ze komen dus een uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat. En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman. Is dit het einde van de originele hergebruiker?

Deze knotsgekke familievoorstelling door de makers van cabaretgroep Oeloek, gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.

 

Zondag 8 september
Theater open: 13:15
Aanvang: 14:00
Tickets: €3,-
Klik hier om online uw tickets te bestellen.

Kaarten zijn ook te koop bij:
Lukassen Diervoeders, Hutteweg 2-4, 7071 BV Ulft
By Josa, Grotestraat 49, 7081 CB Gendringen

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen