Jubileumweekend: Irene van der Aart – ‘De Boer Op’

  • Wanneer: Vrijdag 29 september 2023 van 20:00 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

Cabaretvoorstelling ‘De Boer Op’

In 2003, lang voordat ‘Boer Zoekt Vrouw’ voor het eerst op televisie te zien was, liep Irene van der Aart in Cuba een boer tegen het lijf. Een Achterhoekse boer met koeien.

Sinds die tijd reist ze heen en weer tussen Amsterdam, haar opdrachten als cabaretière en theatermaker en de boerderij. Waar boerentaken op haar wachten. In de hoop tot rust te komen op het platteland. Hoe kon ze weten dat bronstige stieren en overspannen hanen zoveel lawaai maken?

Waar gaat cabaretvoorstelling ‘De Boer Op’ over?

Cabaretvoorstelling ‘De Boer Op’ gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeienvangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over hoe het leven met een boer echt is.

Datum : 29 sept.

Aanvang : 20.00 uur

Toegang : GRATIS

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen