The Eagles Legacy

  • Wanneer: Zaterdag 6 juli 2024 van 20.30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

Tribute to the Eagles – the Eagles Legacy
Bekend van ‘The tribute’ Battle of the bands

 

Stap binnen in de magie van de legendarische Eagles met “The Eagles Legacy” en hun adembenemende theatershow “One of These Nights,” die je meeneemt op een muzikale reis door de tijd. In 2024-2025 brengen ze deze onvergetelijke ervaring naar het theater, en het belooft een spektakel te worden dat je niet mag missen.
Met verbluffende visuals en meeslepende muziek brengt The Eagles Legacy het allerbeste van The Eagles tot leven. Ze hebben zelfs de finale bereikt in het eerste seizoen van het tv-programma ‘The Tribute’, waarmee ze hun uitzonderlijke talent bewezen hebben. Die erkenning brengt nog steeds volle zalen tot stand.
“One of These Nights” is niet zomaar een concert; het is een eerbetoon aan een van de meest iconische bands in de geschiedenis van de rockmuziek. Laat je betoveren door tijdloze hits als “Hotel California,” “Take It Easy,” en “Desperado.”
Mis deze unieke kans niet om de muziek van The Eagles te ervaren zoals nooit tevoren. Reserveer nu je tickets voor “One of These Nights” en laat je meevoeren op de vleugels van The Eagles Legacy. Het wordt een avond vol nostalgie, passie en onvergetelijke muziek.

 

Bas van de Weijer: gitaar en zang
Hijlko Soepboer: toetsen, gitaar en zang
Erwin Pijl: basgitaar en zang
Gerben Visser: leadzang en gitaar
Joep Brouwer: gitaar en zang
Jim Schoonderwal: drums

 

Zaterdag 6 juli
Theater open: 19:45
Aanvang: 20:30
Tickets voorverkoop: €21,50 / aan de avondkassa € 24,-
Koop hier om uw online tickets te bestellen.

Kaarten zijn ook te koop bij:
– Lukassen Diervoeders, Hutteweg 2-4, 7071 BV Ulft
– By Josa, Grotestraat 49, 7081 CB Gendringen

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen