Jubileumweekend: Vrienden van Engbergen 1.0

  • Wanneer: Zaterdag 30 september 2023 van 20:00 uur
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

VRIENDEN VAN ENGBERGEN 1.0

Op deze Jubileumavond zaterdag 30 sept. a.s. verrassen we U met een bont programma van lokale artiesten die ons theater een warm hart toedragen.

SamBam

Een percussiegroep uit de Achterhoek die met vrolijke dansbare Braziliaanse ritmes uw hart zullen veroveren , natuurlijk gaat u mee swingen op deze gezellige muziek.

Yara Beeks & Band

De nog jonge Doetinchemse Countryzangeres Yara Beeks heeft al veel ervaring opgedaan en is bezig een goede reputatie op te bouwen in binnen- en buitenland. Ze deelde het podium met onder andere Douwe Bob, de Engelse singer-songwriter Mike Toole en de succesvolle Countryband Ramblin Boots; daarnaast speelde ze als support act voor Emma Heesters en de Amerikaanse Whitney Rose. Ze is meerdere malen te horen geweest in Spanje, Duitsland en België en op festivals als Mañana Mañana en Eurosonic. Zichzelf begeleidend op gitaar schrijft Yara over het dagelijks leven dat voor ons allemaal herkenbaar is en laat ze zich inspireren door onder meer Vince Gill, Ilse de Lange en Alison Krauss. In haar repertoire heeft ze naast eigen werk ook covers van the Chicks, Dolly Parton, Danny Vera en Johnny Cash. Vanavond treedt Yara samen voor ons op met haar Band.

Laura van Kaam

Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Zoals te doen gebruikelijk in country, zingt zij over de dingen die ze zelf meemaakt in haar leven. Zij schrijft teksten vanuit een persoonlijk perspectief, maar deze kunnen ook in algemene zin worden opgevat. Daarom is het allemaal ook zo herkenbaar.

Michel Wolsink

Van kleins af aan wilde ik altijd mensen vermaken en altijd probeerde ik het beste in mijzelf naar boven te halen! Als ik optreed doe ik dat met hart en ziel en geef ik 200%. Op grote concerten in Oostenrijk , Duitsland , maar ook tijdens de theatershows in de Nederlandse theaters wist hij met Duitse – , Engelse – of Nederlandstalige liedjes zijn publiek raken.

Kortom een avond die U niet mag missen.

Datum : 30 sept. 2023

Aanvang : 20.00 uur

Theater open : 19:30 uur

Toegang GRATIS

 

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen