Schenking van Rabobank Coöperatiefonds

26-04-2023
Rabobank Coöperatiefonds schenkt € 41.000,– aan lokale verenigingen en stichtingen

Rabobank Graafschap verblijdde onlangs 15 verenigingen met een bijdrage vanuit het Rabobank Coöperatiefonds. Het totaalbedrag van € 41.000,- komt ten goede aan lokale verenigingen uit Doesburg, ’s-Heerenberg, Varsseveld, Braamt, Stokkum, Doetinchem, Voorst, Beek, Stokkum, Azewijn en Ulft.

Uitreiking cheques

De feestelijke uitreiking van de cheques vond plaats op dinsdagmiddag 18 april.

Broederschap Sint Antoiniusgilde, Stichting Wensvakantie, Varssevelds Mannenkoor, Stichting Fietsmaatjes Montferland, Harmonie Volharding Stokkum, Stichting Dorpsraad Wehl, Stichting Stadsboerin Doetinchem, Openluchttheater Engbergen, Basisschool CBS De Haven, FCC de IJsselcrossers, Basisschool Het Rondeel, Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten Doesburg, K.W.J. Stokkum, Stichting Dorpshuis Azewijn en Stichting Achterhoek Spektakel namen een financiële bijdrage in ontvangst uit handen van Susan Bruinsma, directeur Coöperatieve Rabobank.

Over het Coöperatiefonds

Susan Bruinsma licht toe: “Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de gehele regio versterken. Dat doen wij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.”

Jouw project laten groeien met onze hulp

We zijn altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee we samen werken aan een betere leefomgeving. Voldoet jouw verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen via  www.rabobank.nl/graafschap  De aanvragen worden op vier momenten in het jaar door de commissie van de ledenraad beoordeeld.

Blije gezichten bij de verenigingen en stichtingen die een cheque in ontvangst namen.

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen