Vrijwilligers gezocht!

14-5-2024
Vrijwilligers gezocht!
 

Heb jij zin om je samen met een gezellige groep mensen in te zetten voor ons Openluchttheater, een theater voor door en van ons allemaal. Dat kan! Wij zijn voor verschillende werkgroepen nog op zoek naar vrijwilligers:
 
– Klusgroep
We zoeken vrijwilligers die handig zijn en graag klusjes rondom ons theater willen oppakken. Elke dinsdag- en donderdagochtend komt ons team samen. Beschikbaarheid altijd in overleg, enkel 1 dag beschikbaar is ook al heel fijn.

– Algemene vrijwilligers tijdens onze voorstellingen
Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn: toegangskaarten scannen, catering voor de artiesten verzorgen, fietsen en auto’s te begeleiden naar een parkeerplek, achter de bar te helpen.
We werken op basis van een beschikbaarheidsrooster per voorstelling en op basis van je voorkeur delen we je in. Nadien ruimen we gezamenlijk op en drinken en praten nog wat na. De avond begint meestal rond 18:00 en eindigt tussen 23:30 / 00:00 als vrijwilliger.

– Bestuursleden
Wil je het openluchttheater ook levendig en in stand houden ?
Om het openluchttheater draaiende te houden zoeken we dringend bestuursleden. Secretaris of algemeen lid, je bent welkom !

 

Heb je interesse of wil je een keer meekijken of kennismaken ?
Vul hier het formulier in of stuur een mail.

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen